Načítám Akce
akce již proběhla.

Příměstský tábor pro děti od 3 do 10 let. Děti čeká týden plný legrace, zpívání, jóga, spoustu her a kamarádů. Pokud nám počasí bude přát, užijeme si s dětmi 2x dovádění na koupališti.

Děti se můžou těšit na celodenní výlet do brněnské ZOO.

Snažíme se, aby Vaše děti byly co nejvíce venku, a zahrada Orlovny je skvělé místo na vyžití odříznuté od ruchů města. Na našich táborech jsou obvykle na 15 dětí 2 lektoři. Zajišťujeme zdravé bezmasé obědy. Svačiny rodiče chystají dětem sami.

Ranní předávání dětí: vždy Orlovna

Odpolední vyzvedávání: v den, kdy budeme na koupališti se budou vyzvedávat zde, jinak na Orlovně

Tábory si můžete rezervovat u lektorů spolku nebo na: 601 308 738, info(zavináč)ciperove.com. Závazná rezervace je platná po vyplnění přihlášky, zaplacení částky za tábor, cenu tábora je tedy nutné uhradit do 7 dnů od přihlášení. Ostatní potřebné dokumenty – souhlas zákonného zástupce a potvrzení od lékaře je třeba dodat do 14 dnů od přihlášení. Informace k platbě přes fakturu najdete níže v ceníku.

Potřebné dokumenty k táborům ke stažení zde. Ke zdravotnímu posudku, prosím, poslat kopii kartičky zdravotní pojišťovny.

Originály vyplněných dokumentů, prosíme buď vhodit do schránky Orlovny v Husovicích nebo poslat poštou na adresu Orlovny, Spolek Čiperové, Vranovská 93, 614 00 Brno.

Potvrzení o bezinfekčnosti se odevzdává, až v den nástupu na tábor.

Týden před začátkem příměstského i pobytového tábora posíláme email s podrobnými pokyny, jak bude program probíhat a co mají mít děti s sebou.

Přejít nahoru